Online Oudercoaching

Praktische informatie

Wat 

Oudercoaching is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Zo merk ik steeds vaker bij een eerste sessie met een kind, dat het intakegesprek (met beide ouders en zonder kind) al zodanig zijn vruchten heeft afgeworpen dat een deel van het probleem al is opgelost.
 

Net als bij kinderen, ga ik ook bij ouders uit van hun eigen kracht: Als ouder weet, kan, én doe je wat nodig is om je kind een fijne jeugd te bieden. Soms gebeurt het dat je het even niet meer weet... Dan help ik je graag (weer) ontdekken wat jij eigenlijk al weet, maar even niet meer kan (over)zien. Zodat jij weer kan genieten van het ouderschap, en jouw kind van het kind zijn.

Voor wie

Ouders die bereid zijn naar zichzelf te kijken en zichzelf te ontwikkelen, ten behoeve van hun kind.

 

Een voordeel van oudercoaching is dat hiervoor - in tegenstelling tot voor kindertherapie - niet de medewerking of instemming van de andere ouder vereist is. 

Hoe

Oudercoaching plan ik per consult - omdat soms een enkel consult al voldoende blijkt. Met de nieuwe inzichten en ervaringen ga je aan de slag, en heb je behoefte aan nog een gesprek, dan plannen we die wanneer jij dat wil. 

Vooraf aan het eerste consult stuur ik een uitgebreid intakeformulier. Deze ontvang ik graag uiterlijke twee dagen voor het gesprek ingevuld retour, zodat we tijdens het gesprek direct to the point kunnen komen. 

Tarieven

Een consult duurt een uur en kost 95 euro. Dit is inclusief voorbereidingstijd en kort tussentijds telefonisch of mail-contact.

Aanmelden

Mail naar: kindenkrachtig@gmail.com, bel: 06-39709071, of meld je aan via mijn contactformulier.

17891839526126843.jpg