top of page

Maatregelen rond het Corona-virus

Binnen de huidige lockdown - die 14 december 2020 werd aangekondigd - worden kinder- en jeugdpsychologie en complementaire therapie gezien als 'cruciale beroepen'. De praktijk zal dus openblijven voor integratieve kindertherapie, en wel op alle doordeweekse dagen van 9.00-13.00 uur.


Uiteraard zal ik hierbij de volgende maatregelen naleven:

* Als een kind - of één van diens gezinsleden - koorts en/of verkoudheidsklachten heeft, zal de sessie (kosteloos) geannuleerd worden. Dit geldt ook als ik of één van mijn gezinsleden Corona-gerelateerde klachten heeft. Ik houd hierbij de beslisboom van het basisonderwijs als leidraad.

* Bij de ingang en in het midden van de praktijk staat desinfecterende handgel. Ook handen wassen is goed mogelijk tijdens de sessie.

* Ik zorg voor voldoende tijd tussen de sessies om de ruimte goed te kunnen ventileren.

* De deurklink en andere aangeraakte materialen worden na elke sessie gereinigd.


Om mijn werk met kinderen zoveel mogelijk te kunnen voortzetten, heb ik besloten oudergesprekken in principe online te voeren. Dit omdat ook een onschuldige verkoudheid ervoor kan zorgen dat ik de praktijk (tijdelijk) moet sluiten. Oudergesprekken voer ik in mijn online praktijkruimte: whereby.com/kindenkrachtig. Dit is een goed beveiligde (AVG-proof) online omgeving. Je kan 'aankloppen' met een al dan niet fictieve naam. Een account is niet nodig.


De oudertraining 'Hartgrondig Opvoeden' ligt vooralsnog even stil.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page