top of page

Maatregelen Corona-virus 2 november 2021

De maatregelen zijn weer aangescherpt; hieronder lees je wat dit betekent voor mijn praktijk.


Algemeen

Voor iedereen geldt: je bent van harte welkom in mijn praktijk, mits jij én je gezinsleden geen Corona-gerelateerde klachten hebben. Bij koorts, benauwdheid of veel hoesten bij één van je gezinsleden wordt de afspraak geannuleerd, tenzij er een negatieve testuitslag is van de GGD. Bij twijfel graag even telefonisch of per mail overleggen.


Om de verspreiding van het Corona-virus verder tegen te gaan, houd ik me aan de volgende adviezen:

* Ik geef ouders en kinderen geen hand.

* Ik houd anderhalve meter afstand.

* Ik zorg voor voldoende ventilatie tijdens de sessies en tussen de sessies door.

* Bij de ingang van de praktijkruimte hangt een dispenser met desinfecterende handgel.

* De praktijkruimte houd ik goed schoon.

* Als ik koffie of thee zet, was ik eerst mijn handen.


Oudergesprekken

De oudergesprekken vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijkruimte. Voor mij heeft een gesprek in de praktijk de voorkeur, omdat we elkaar dan in de ogen kunnen kijken, we onbewuste non-verbale communicatie veel beter oppikken als we in dezelfde ruimte zitten, en we er dan van verzekerd zijn dat er niemand meeluistert. Wanneer een gesprek niet door kan gaan wegens klachten, of als je om een andere reden niet naar de praktijk kan of wil komen, kunnen oudergesprekken online plaats vinden. Zorg er in dit geval wel voor, dat er geen kinderen mee kunnen luisteren.


Kind-sessies

Een sessie met een kind is altijd in de praktijkruimte. Als een kind volgens de beslisboom van het basis-onderwijs thuis moet blijven, wordt de sessie in principe een week doorgeschoven, of desgewenst op een ander moment van de week 'ingehaald'.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page